12 Haz 2008

KISLAR HASIRMISINISSS :P


selam arkadaslar bılıyorsunuzkı artık cok unluyum gecen gun benı sawas ay bıle arayıp sordu bazı hıkayelerımde yanımda olup haber yapmak ıstıyomus ama ben medyetık bı ınsan olmadıgım ıcın onu redetmek zorunda kaldım fakat eyer ısteyen warsa benı fecebooktan ekleyebılır hesabımın adı Hudaı Duren benı ekleyın ozelıkle kızların eklemesını dılerım cunku bu aralar gamzeyle olan ılıskımız calkantılı bır doneme gırmıs bulunuyor malesef bıraz ara verdık o yuzden hadı ekleyın hemen bu yakısıklıyı kacırmayınnnnnnnn :pPpPpp


3 yorum:

Adsız dedi ki...

ya ben eklemeyı bılmıyorum sen benı ekler mısın lutfen yıldızların_altında1990@hotmaıl.com

Deniz Thetis dedi ki...

Haha millet ciddi ya. Komedi,hatta sit com. Bu arada site süper. Ben blair_cadisi. :)

Adsız dedi ki...

sewğili dosdum
nasılsın iyi misin. seni çok özledim. orada havalar nasıl?

beni bilirsin öle çok başım sıkışmayınca kimseyi rahatzız etmem ama bu sefer öle deyil. bashımıs büyük dertde. bunu ancak sen haledebilirsin bunu bildiyim için sana bunu yazdım.

dosdum bizim mahalleyi bilirsin, malesef mahallemisde sewip saydığımız pek çoginsan bir ay içinde ardarda öldü. kronoloşik sırasıyla:
nuri dayı, imam ramazan amca, selahattin abi, sarı ramazan, kaveci musa dayı, daşşakcı ramazan amca, debil harun ve daha kimler kimler.

dosdum mahallede ölen yaklashık bi yüzon kişi oldu için tek tek yazmamak daha iyi. bu işin içinde bir iş olduğunu hemen anlamışsındır. sana bildiyim herşeyi anlatacam ölür mölürsem kanım yerde kalmasın.:

mahalleye bir canawar bir yaratık, bir dinazor adeta dadandı. neye benzedini bilmiyorum, eyer bilsem şu anda büyük ihtimalla ölü olurdum zaten. ilk ölen nuri dayının yaşlı karısı yaratığı nuri dayıya saldırırken uzaktan görmüş ama kıprayamamış. yaratığın ne olduğunu biliyormuş. onun olduğu yörede bu yaratığa "hohini" derlermiş. abi gülme. neden bizim mahalleye dadandı nereden geldi ve en önemlisi nasıl kovulur hiç bilmiyoz. gülme be abi ölen büyüklerimizi düşün de te anuna koyim hala gülüyosun yaa.

satırlarıma burda son verirken bu olayla ilgilenirsen ilgilen. gülmen bitince elini vişdanına koy.